Navigation
tel
210 4639283
210 4639286-7

  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  Το γραφείο μας δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης και συνεργάζεται με μία πληθώρα αξιόπιστων και καταξιωμένων ασφαλιστικών εταιρειών. Το γεγονός αυτό μας παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο άμεση, ποιοτική, αλλά ταυτόχρονα, οικονομική λύση που ανταποκρίνεται σε όλες τις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

  Στόχος μας είναι η σωστή, ποιοτική, ασφαλής και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την αξιοπιστία μας και τη συνεχή προσπάθεια για την εύρεση ασφαλιστικών προϊόντων που καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις τους.

  Ασφαλιστικοί κλάδοι:

  &#9655 Ασφάλειες ζωής
  &#9655 Σπουδών
  &#9655 Ισόβιας σύνταξης
  &#9655 Προσωπικού ατυχήματος
  &#9655 Ασφαλιστικών επενδύσεων
  &#9655 Υγείας και νοσοκομειακής περίθαλψης

  Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους.
  Ειδικότερα:
  &#10004 Συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου.
  &#10004 Σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, όπως ετήσιος προληπτικός έλεγχος (check up), διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία κ.ά., με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.
  &#10004 Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.
  &#10004 Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης.
  &#10004 Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε, καθώς παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε ένα μεγάλο φάσμα καταξιωμένων νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων.
  &#10004 Έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
  &#10004 Σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας.
  &#10004 Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξτε το επίπεδο καλύψεων που επιθυμείτε, δηλαδή πλήρες πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κάλυψης, νοσοκομειακή κάλυψη, τον κατάλληλο για εσάς συνδυασμό ορίων, παροχών και συμμετοχής στα έξοδα.
  &#10004 Τέλος, επιλέγετε το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες, γιατί μην ξεχνάτε πως η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές και βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας.


  &#9655 Ασφάλειες Ε.Ι.Χ
  &#9655 Φορτηγά Ι.Χ
  &#9655 Φορτηγά Δ.Χ
  &#9655 Ταξί
  &#9655 Μοτοσικλέτες
  &#9655 Μηχανήματα έργου

  Η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας εκτός από υποχρέωση απέναντι στο νόμο, αποτελεί και ατομική υποχρέωση καθώς είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος είτε είστε εσείς ο υπαίτιος είτε όχι. Ένα πιθανό ατύχημα θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα σε εσάς αλλά και στον συνάνθρωπό σας ο οποίος υπέστη τις συνέπειες του ατυχήματος. Εκεί λοιπόν η ασφάλεια σας έρχεται να σας προστατεύσει και να αποκαταστήσει τις υλικές ζημιές αλλά και τις σωματικές βλάβες τις οποίες πιθανόν προξενήσατε στον παθόντα, όπως επίσης να αποκαταστήσει και τις δικές σας υλικές ζημιές εφόσον η ασφαλιστική εταιρεία σας έχει συμπεριλάβει την ανάλογη κάλυψη στην ασφάλεια αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, η έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς τις καλύψεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες σε πολύ προσιτές τιμές. Μερικές προτεινόμενες καλύψεις για το όχημά σας είναι οι εξής: οδική βοήθεια, προσωπικό ατύχημα, παροχή ιατρικών συμβούλων, θραύση κρυστάλλων, κάλυψη για κλοπή (ολική ή μερική), κάλυψη σε περίπτωση πυρκαγιάς, τρομοκρατικής ενέργειας, φυσικών φαινόμενων, νομική προστασία, ρυμούλκηση σε περίπτωση ατυχήματος, και πολλές άλλες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.
  Πριν πάτε στο ασφαλιστή σας για την ασφάλιση του αυτοκινήτου ή της μηχανής σας, καλό είναι να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να έχετε μαζί σας τα εξής:

  Άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.
  Δίπλωμα οδήγησης οδηγού/οδηγών
  Προηγούμενο ασφαλιστήριο συμβόλαιο (εάν υπάρχει)


  &#9655 Παροχή προσωπικής βοήθειας 24 ώρες το 24άωρο, με χαμηλή επιβάρυνση

  &#9655 Ασφάλειες σπιτιών
  &#9655 Καταστημάτων

  &#10004 Ασφαλίζετε την περιουσία σας σε περίπτωση πυρκαγιάς και είστε αποζημιωμένοι για κάθε ολική ή μερική καταστροφή.

  &#9655 Ασφάλειες πλοίων και παντός τύπου σκαφών αναψυχής
  Αστικής Ευθύνης ως νομικός όρος πρόκειται για την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί με πράξη ή παράλειψή του, από αμέλεια, σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά σε τρίτο και υποχρεούται να την αποκαταστήσει. Το γενικό και ευρύ νόημα του ορισμού αυτού δεν οριοθετεί με σαφή τρόπο τις απαιτήσεις που μπορεί να θέσει ο εκάστοτε θιγόμενος σε βάρος του υπαίτιου που προκάλεσε την ζημιά. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι οι σκόπιμες ενέργειες, αυτές δηλαδή που προέρχονται από δόλο, δεν είναι δυνατό να καλυφθούν, γι’ αυτό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης αποζημιώνει σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές που θα προκληθούν σε τρίτους από πράξη ή παράλειψή σας και είναι απόρροια αμέλειας.

  Επαγγελματική Ευθύνη
  Απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναζητούν κάλυψη για αμέλεια, σφάλμα ή παράλειψη κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Ενδεικτικά προσφέρονται ειδικά προγράμματα κάλυψης ευθύνης:

  &#9655 Ιατρού
  &#9655 Φαρμακοποιού
  &#9655 Δικηγόρου / Δικηγορικών Εταιριών
  &#9655 Συμβολαιογράφου
  &#9655 Μελετητή/Αρχιτέκτονα/Πολιτικού Μηχανικού

  Η ασφάλιση της κατοικίας σας, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε ενοικιαστής, αποτελεί αναγκαιότητα ακόμα και σε δύσκολες οικονομικά περιόδους. Προστατέψτε τώρα τον αγαπημένο σας χώρο, επιλέγοντας το πρόγραμμα ασφάλισης που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.


  &#9655 Πυρκαγιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, καπνός
  &#9655 Σεισμός
  &#9655 Έκρηξη
  &#9655 Πρόσκρουση οχήματος, πτώση αεροσκάφους, πτώση δένδρων, κλαδιών, στύλων
  &#9655 Τρομοκρατικές ενέργειες
  &#9655 Στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες, πολιτικές ταραχές
  &#9655 Αστική ευθύνη από πυρκαγιά και έκρηξη έναντι τρίτων
  &#9655 Έξοδα πυρόσβεσης και περιορισμού ζημιάς, έξοδα καθαιρέσεων, κατεδαφίσεων και αποκομιδής ερειπίων μετά από ζημιά
  &#9655 Δαπάνες έκδοσης οικοδομικών αδειών
  &#9655 Κάλυψη αναλογίας κοινοχρήστων και βοηθητικών χώρων